Csoki tanfolyam a bon-bon kedvelőinek!!

Csoki tanfolyam a bon-bon kedvelőinek!!

KARÁCSONY 3/4 » Különleges ízek ajándékba – bon-bon, trüffel
2011. december 9., 18:00
Kerek csokoládé, lyukas csokoládé, töltött csokoládé, mogyorós csokoládé… Mindenki ismeri Gombóc Artúrt, aki a csokoládék szerelmese, legyen szó bármilyen fajtájáról. Szerencsére ma már sok igazán jó minőségű édesség kapható, amit gyakran adunk-kapunk ajándékba is, hiszen a csokit mindenki szereti. Elkészíteni viszont tényleg csak kevesen tudják, pedig akárcsak a házias ételek esetében, a csokoládéknál is a „kézműves” a legfincsibb.
A mai nap készülő, különféle ízekkel töltött bon-bonok és trüffelek kis dobokokba csomagolva kedves és személyes karácsonyi ajándékok lehetnek.
El sem lehet képzelni annál kedvesebb ajándékot, mint amit saját kezűleg készítenek nekünk, pláne, ha az még ehető is, és ráadásul isteni finom!
Ez a program egy 4 alkalmas sorozat része, melyben heti 1 alkalommal ennivaló finomságokat készítünk kis üvegekbe, dobozokba csomagolva, amelyek karácsonyi ajándékként adhatók szeretteinknek. Lehetőség van 1-1 alkalomra is bekapcsolódni, abba a témába, amelyik a legjobban tetszik, de aki szeretne, részt vehet mind a 4 főzésen-sütésen. Így egész biztosan nem kell a zsúfolt boltokat járni, hasztalan, „muszáj” ajándékokért kutatva, helyette időben, kényelmesen készülhetnek el a saját kézzel főzőtt-sütött, egyedi, személyes finomságok.

Regisztráció

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 hozzászólás

 1. avatar

  Feltétlen részt szeretnék venni ezen a csokikurzuson.Már alig várom:)
  Kérnék szépen egy visszajelzést!

  Köszönöm.

  Üdvözlettel,

  Lovas Kriszti

 2. avatar

  Kedves Krisztina,

  a regisztrálás linken kérem, hogy regisztráljon.

  Köszönettel

  Marci

 3. avatar

  Szia!

  Szeretnénk 3-an menni a december 9.-ei tanfolyamra. Hogyan tudunk jelentkezni, mennyibe kerül?

  Köszi, Edina

 4. avatar

  Kedves Marci!

  Szuper volt a bon-bon tanfolyam! Nagyon jól éreztük magunkat (4-en voltunk együtt)! Gyönyörűek lettek a bon-bonok! Nagy élmény volt együtt elkészíteni őket, fantasztikus volt, hogy tényleg otthon érezhettük magunkat! Karácsonyra most már biztosan neki állok bon-bont készíteni, ezek után úgy érzem menni fog!
  Még egyszer köszi!

  Üdv: Edina

 5. avatar

  Kedves Edina,

  Nagyon Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
  Szurkolok az otthoni bonbonoknak, remélem kapunk majd képeket 🙂

  üdv
  Marci

Submit a Comment