KARÁCSONY 3/4 » Különleges ízek ajándékba – bon-bon, trüffel
2011. december 9., 18:00
Kerek csokoládé, lyukas csokoládé, töltött csokoládé, mogyorós csokoládé… Mindenki ismeri Gombóc Artúrt, aki a csokoládék szerelmese, legyen szó bármilyen fajtájáról. Szerencsére ma már sok igazán jó minőségű édesség kapható, amit gyakran adunk-kapunk ajándékba is, hiszen a csokit mindenki szereti. Elkészíteni viszont tényleg csak kevesen tudják, pedig akárcsak a házias ételek esetében, a csokoládéknál is a „kézműves” a legfincsibb.
A mai nap készülő, különféle ízekkel töltött bon-bonok és trüffelek kis dobokokba csomagolva kedves és személyes karácsonyi ajándékok lehetnek.
El sem lehet képzelni annál kedvesebb ajándékot, mint amit saját kezűleg készítenek nekünk, pláne, ha az még ehető is, és ráadásul isteni finom!
Ez a program egy 4 alkalmas sorozat része, melyben heti 1 alkalommal ennivaló finomságokat készítünk kis üvegekbe, dobozokba csomagolva, amelyek karácsonyi ajándékként adhatók szeretteinknek. Lehetőség van 1-1 alkalomra is bekapcsolódni, abba a témába, amelyik a legjobban tetszik, de aki szeretne, részt vehet mind a 4 főzésen-sütésen. Így egész biztosan nem kell a zsúfolt boltokat járni, hasztalan, „muszáj” ajándékokért kutatva, helyette időben, kényelmesen készülhetnek el a saját kézzel főzőtt-sütött, egyedi, személyes finomságok.

Regisztráció