Cseresznyés mandulás csokis muffin

Cseresznyés mandulás csokis muffin

Tegnap Krisz meglepett egy remek sütivel, meg kell osszam a receptet veletek.

Persze nem hagyhatta ki a segítségemet a sütési folyamatból 😉 mandulát kellett darálnom a muffinba.

.

.

Kezdjük először a recepttel:

  • Barna cukor (világos) 0,15kg
  • Vanília paszta 2 kávéskanál
  • Tojás 1 db
  • Vaj (olvasztva) 0,125 kg
  • Joghurt (12%-os) 0,2 kg
  • Sütőpor 1 teáskanál
  • Darált mandula 0,1 kg
  • Cseresznye 0,25 kg
  • Csokoládé darabok 0,05kg
  • Finom Liszt 0,2 kg

A sütőt állítsd 180 fokra és kapcsold be. A muffin sütő formába tedd bele a kapszlikat.

Száraz rész:

Tedd a darál mandulát egy keverő tálba, szitáld bele a lisztet,a  dúrvára tört csokoládét és a sütőport.

Folyadékos rész:

A joghurtot keverd össze a tojással, olvasztott vajjal, cukorral és a vanília pasztával

A folyékony részbe keverd bele a száraz részt majd a cseresznyét óvatossan.

A kész masszát oszd el a formákban.

Kb. 20 perc alatt süsd készre.

Csokis, mandulás cseresznyés muffin

Kipróbálnád a cseresznés muffint?

Nézd meg az eredményeket

Loading ... Loading ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 hozzászólás

  1. avatar

    Már ki is próbáltam :-), és nagyon-nagyon finom!

  2. avatar

    🙂 ugye…

    A Krisz nagyon jól süti a sütiket

Submit a Comment